Wie ben ik?

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina wil ik weergeven wat mij motiveert in mijn werk als relatietherapeut, life-coach en mediator.

In mijn persoonlijke en werkzame leven ben ik steeds meer geboeid geraakt in wat mensen beweegt en wat maakt dat mensen “doen zoals ze doen”. Geïnteresseerd ben ik in hoe mensen zich verhouden tot elkaar en wat ervoor zorgt dat mensen in conflict komen met zichzelf en in conflict komen met elkaar.

Vanuit mijn interesse in mensen en mijn missie om ‘het verschil te willen maken’, wil ik mensen helpen om weer met zichzelf en met elkaar in verbinding te komen, zodat mensen weer in hun kracht komen te staan en weer in staat zijn een veilige verbinding te ervaren.

Ik heb daarvoor diverse opleidingen gevolgd:

– Als relatietherapeut ben ik aanvullend getraind EFT therapeut. De opleiding heb ik gevolgd bij EFT Nederland, waar ik ook ingeschreven sta.

Als mediator en life-coach heb ik een opleiding gevolgd in de transformatieve mediation.

Kenmerkend voor de transformatieve mediation zijn de woorden empowerment en recognition (erkenning). Herstel van relatie is mogelijk waar mensen (weer) in staat zijn naar hun eigen en naar elkaars aandeel te kijken in de ontstane impasse.

Ik volg regelmatig aanvullende scholing/ training op het gebied van EFT relatietherapie en Mediation.

Sleutelwoorden voor mij zijn relatie, verbinding en vertrouwen.

Een veilige verbinding begint voor mij bij diegene die mijn hulp inroept. Een goede werkalliantie is een eerste voorwaarde om ervoor te zorgen dat er gewerkt kan worden aan herstel van verbinding bij diegenen die ik begeleid.

Mocht je therapie of coaching bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie of coaching passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op (herstel van) een veilige verbinding en verbetering van de relatie.

Ik ben aangesloten bij:

Contact opnemen!